BG Business & Promotion AB
OM OSS |  PRODUKTER  |  REFERENSER  |  LOGOBOLLAR  |  JUL 2018

Julklappsidéer 2018

Vinga Cenote handduksset

Lyxigt handduksset av 600 gsm egyptisk bomull. Egyptisk bomull anses vara den finaste i världen, dess långa fiber har dragit nytta av det gynnsamma klimatet kring Nilen. De extra långa fibrerna innebär att man kan spinna tunnare och starkare trådar vilket skapar en hållbar slutprodukt av mycket hög kvalitet med lång livslängd. Setet består av två duschhanddukar och två mindre handdukar. Kommer i tre färgställningar som alla kompletterar varandra. Vid tillverkningen har man lagt stor fokus på hela produktionsledet från odlad planta till färdigställd produkt vilket gjort att handdukarna är är tillverkade av BCI-certifierad bomull samt enligt OEKO-Tex Standard 100.
Färger: blå, grå, grön.
Strl: 2 x (65x135cm, 40x70cm). Förp: presentkartong. Ordinarie pris 549 kr.

Kampanjpris 359 kr

Vinga Brooklands Weekender

Brooklands weekender är vår nya kviltade weekendväska. Med detaljer i konstläder och ett vackert rutigt innerfoder är denna väska både gedigen och snygg. Väskan har en avtagbar och reglerbar axelrem, samt dubbla handtag upptill. Insidan har ett stort förvaringsutrymme samt två mindre fack med plats för t.e.x. surfplatta upp till 9,8". På yttre långsidan finns ett rymligt fack med ficklock i konstläder. Strl. 50x35x20 cm. Tillverkad av polyester.
Färger: heritage navy och british green.
Förp: plastpåse. Ordinarie pris 649 kr.

Kampanjpris 359kr

Sagaform Hold Vas

10 % rabatt på alla Sagaform produkter vid order innan den 15 november!

Ert pris: 319 kr

Sagaform pläd Ziggy

Pläd Ziggy i 100 % mjuk merinoull mått 190x130cm. 10 % rabatt på alla Sagaform produkter vid order innan den 15 november!

Ert pris: 360 kr

Sagaform knivar med attityd

Knivar med attityd, längd 330mm. 10 % rabatt på alla Sagaform produkter vid order innan den 15 november!

Ert pris: 360 kr

Sagaform Piccadilly skål

Piccadilly skål, 1,3l fylld med Dumle. 10 % rabatt på alla Sagaform produkter vid order innan den 15 november!

Ert pris: 299 kr

Chroma Type 301 Laxkniv 30 cm

Chroma Type 301 laxkniv 30 cm, design by F.A. Porsche. En laxkniv med flexibelt blad på hela 30 cm som gör att du enkelt skär långa fina snitt. Långt, tunt och flexibelt blad med rundad spets. Knivens ergonomiska design har utvecklats av professionella kockar. Bladet är i japanskt 301-stål. Rekommenderat butikspris 1075 kr.

- Laxkniv, 30 cm
- Japanskt 301-stål i bladet
- 18/10-stål i handtaget
- 15 graders slipvinkel
- Slipas med keramiskt bryne och sten
- Levereras i presentförpackning
- Design: F.A. Porsche


Ert pris: 360 kr

Designline Receptlåda Mässing

Med kryddigt innehåll och tips i tryck. Innehåller två Gourmetkvarnar i mässing med Havssalt och Svartpeppar.

Ert pris: 360 kr

Designline Receptlåda Koppar

Innehåller två Gourmetkvarnar i koppar med Havssalt och Chili Fire & Explosion Flowers.

Ert pris: 360 kr

Designline trälåda med Gourmetkvarnar

Exklusiv trälåda i natur med två Gourmetkvarnar i koppar med valfria kryddor.

Ert pris: 369 kr

Julgransförpackning i relief och silverfoliering med guldtryck.

Julgransförpackning i relief, guldtryck och silverfoliering. Innehåller två Designlinekvarnar med Himalayasalt och Svartpeppar, Fam. Labardi Balsamvinäger och Fam. Labardi extra Jungfruolivolja Delikat.

Ert pris: 299 kr

Jullåda Gourmet

Klipp ut julkorten, skicka till nära och kära. Innehåller två gourmetkvarnar i koppar med havssalt och svartpeppar. Samt en jungfruolivolja ur Fam. Labardis Selection.

Ert pris: 399 kr

Orrefors Peak skål

Design Martti Rytkönen. Slipad skål. Höjd 110 mm, diameter 155 mm. Ord butikspris 899 kr.

Kampanjpris 360 kr
(Vid köp av minst 20 st, annars är priset 719 kr/st.)

Kosta Boda Bruk

2 temuggar och ekologiskt te i lösvikt. Limited edition. Temugg 48 cl, 2-pack. Höjd 95 mm, diameter 100 mm. Rekommenderat butikspris 538 kr.

Kampanjpris 360 kr

Powerbank LED

Visa din logo på ett helt nytt sätt. Vi graverar din logo och belyser den inifrån med LED lampa. Logon börjar lysa så fort du rör vid eller använder power banken. Nytt, spännande och unikt. LED lampan kan lysa i valfri färg, upp till dig! 8000mAh.

Ert pris 229 kr
(Vid köp av minst 100 st. Min volym 50 st.)

Electrofire

Äntligen är den här! Den elektriska tändaren som drivs med uppladdningsbart litiumbatteri. Ett smart och miljövänligt alternativ. Tänd grillen och levande ljus utan att bekymra dig om gas eller andra drivmedel. Tändaren fungerar genom att bilda en kraftfull varm elektrisk stråle mellan två keramiska elektroder. Den flexibla armen gör det enkelt att tända även på svåråtkomliga ställen, t.ex. i ljuslyktan. Tändaren är säker att använda och är dessutom utrustad med barnspärr. Kan laddas upp, om och om igen med den medföljande USB-laddningskabeln. Levereras i snygg presentförpackning.

Ert pris 139 kr inkusive ett enfärgstryck!
(Priset gäller vid köp av 100 st. Min volym 50 st.)

Förkläde i buffelskinn

Ett förkläde i mörkbrunt mjukt buffelskinn. Halsrem och midjerem i skinn. Storlek: 80 x 54 cm. Förpackad i en presentask. Märkning: Kan antigen märkas med en diskret prägling på halsremmen. Alternativt med en brodyr eller en lasergravyr på förklädet.

Ert pris 360 kr

Sagaform, Mitt gåvokort 250

Kortet är fyllt med ett brett urval av vackra och smarta produkter från Stelton, Pillivuyt, Face, Titleist, Callaway, Kosta Boda, Orrefors och Sagaform såväl som sportkläder från Craft, tidningsprenumerationer från Allers m.m. Packas i presentkort.
Se mer >>

Ert pris: 250 kr (frakt 70 kr)

Sagaform, Mitt gåvokort 360

Kortet är fyllt med ett brett urval av vackra och smarta produkter från Stelton, Pillivuyt, Face, Titleist, Callaway, Kosta Boda, Orrefors och Sagaform såväl som sportkläder från Craft, tidningsprenumerationer från Allers m.m. Packas i presentask, förgåva inkluderas.
Se mer >>

Ert pris: 360 kr (frakt 70 kr)

Sagaform, Mitt gåvokort 750

Kortet är fyllt med ett brett urval av vackra och smarta produkter från Stelton, Pillivuyt, Face, Titleist, Callaway, Kosta Boda, Orrefors och Sagaform såväl som sportkläder från Craft, tidningsprenumerationer från Allers m.m. Packas i fin papperspåse med förvald förgåva och silkespapper.
Se mer >>

Ert pris: 750 kr (frakt 70 kr)

Gåvokort Nobel

En nyhet i vårt gåvokortssortiment. Här ger du mottagaren möjlighet att själv välja något som han eller hon verkligen vill ha, även om man har en lite snävare budget. Vårt sortiment är brett med produkter från en rad olika välkända varumärken.
Se mer >>

Ert pris: 160 kr (frakt 70 kr)

Gåvokort Klassisk

Ett prisvärt gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor. Titta i sortimentsfoldern för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet.
Se mer >>

Ert pris: 240 kr (frakt 70 kr)

Gåvokort Regal

Vårt populäraste gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor. Titta i sortimentsfoldern för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet.
Se mer >>

Ert pris: 360 kr (frakt 70 kr)

Gåvokort Extravagans

Detta är ett av de exklusivare korten som vi har att erbjuda. Vi har lite färre alternativ på detta kort men de alla är valda med omsorg. Du hittar exklusiva koppargrytor och rejäla gjutjärnsgrytor, men också tidningsprenumerationer och härliga bäddset. Blandat med många olika varumärken.
Se mer >>

Ert pris: 500 kr (frakt 70 kr)

Gåvokort Imperial

Detta är ett av det mest exklusiva kort som vi tillhandahåller. Vi har lite färre alternativ på detta kort men de är alla valda med omsorg. Du hittar exklusiva koppargrytor och rejäla gjutjärnsgrytor, men också tidningsprenumerationer och härliga bäddset. Blandat med många olika varumärken.
Se mer >>

Ert pris: 1000 kr (frakt 70 kr)

Vinga kampanjer

Massor av julklappstips hittar du i kampanjkatalogen från Vinga. Se mer >>

Happy Holidays

Bläddra bland många julklappstips från Sagaform! Se mer >>

Orrefors och Kosta Boda

Årets julkatalog från Orrefors och Kosta Boda innehåller som vanligt många fina klappar. Se mer >>
Alla priser är exkl moms och frakt.